PK’s

Pieter Bredemeijer

heeft afgelopen week de voorwedstrijden Libre klein 3e klasse gespeeld.

Net bekomen van zijn finale driebanden 2e klasse (zie kader hieronder) heeft hij zich nu ook weer geplaatst voor deze districtsfinale!!
Deze finale zal worden gespeeld op 15 en 16 september 2018 bij EBCL in Lelystad.

Voor de uitslagen klik hier.

Voor de uitnodiging van de finale klik hier.

Uitslag districtsfinale Driebanden klein 2e klasse

Afgelopen weekend (8,9 en 10 juni) hebben Pieter Bredemeijer en Celina Wolfs bij B’67 een zinderende finale driebanden klein 2e klasse gespeeld.
Als u ook zo nieuwsgierig bent hoe zij het hebben gedaan, klik dan voor de uitslag snel hier!

Uitslag voorwedstrijden Libre klein 4e klasse

Joyce Beekink en Wim Minderhoud hebben vorige week voorwedstrijden Libre klein 4e klasse gespeeld.

Voor de uitslagen: klik hier

Zoals u kunt zien heeft Wim Minderhout zich knap geplaatst voor de districtsfinale!
Door omstandigheden is hij helaas niet in de gelegenheid hieraan deel te nemen, maar wij feliciteren Wim toch met zijn knappe prestatie!

Voor de uitnodiging van de districtsfinale, klik hier

Fred Hilhorst

heeft onlangs bij BBC de districtsfinale driebanden klein 3e klasse gespeeld.
Hij is in deze finale 3e geworden met een moyenne van 0.399! (Nét geen promotie)

Hiermee heeft hij zich geplaatst voor de gewestelijke finale .
Deze wordt gespeeld op 13 en 14 oktober 2018 bij biljartvereniging St. B.C.L. in Lelystad.

Voor de uitslag van de districtsfinale klik hier.

Wij feliciteren Fred met deze knappe prestatie en wensen hem alvast veel succes bij de gewestelijke finale!

Henk Voskuilen

heeft het goed gedaan tijdens de voorwedstrijden 1e klasse driebanden klein.

Hij heeft zich geplaatst voor de districtsfinale op 22 en 23 september 2018.
Deze zal worden gespeeld bij Grand Café 2 Brothers in Putten.

Frits Meulensteen en Robert van Beek

spelen op 29 en 30 september 2018 in de hoofdklasse de districtsfinale driebanden klein.

Deze finale wordt rechtstreeks gespeeld.

Frans Wolfs

Ook op de grote tafel hebben we een afgevaardigde voor een districtsfinale.

Frans Wolfs heeft zich geplaatst voor de districtsfinale driebanden 3e klasse groot.
 Deze finale zal worden gespeeld op 19 t/m 21 oktober 2018 bij De Jol in Lelystad.