PK’s

16-10-2018: Fred Hilhorst

heeft afgelopen weekend in Lelystad de gewestelijke finale driebanden klein 3e klasse gespeeld.
Na voor het eerst in zijn biljartleven meegedaan te hebben aan driebanden-voorwedstrijden stroomde hij via een 3e plaats in de districtsfinale door naar deze gewestelijke finale.
Op zich al een superprestatie!
Maar na een hele goede start op de eerste dag (alle 4 de partijen gewonnen) en een iets mindere maar nog steeds goede voortgang op de zondag had hij zondagmiddag opeens de kans om 1e van het gewest te worden wat betekende dat hij zich zou plaatsen voor het NK!
Het was een echte finalepartij, want degene die zou winnen was tevens de kampioen (de tegenstander had ook genoeg aan een gelijk spel).

Er stond dus een hoop op het spel!
Dat was vooral in het begin van de partij te merken; na 20 beurten stond Fred met 11-3 achter.
Na een korte pauze herpakte hij zich echter weer en begon hij weer goed te biljarten en kwam hij toch knap terug.
Helaas voor hem was het net iets te laat (20-15) en moest hij uiteindelijk zijn meerdere erkennen in zijn districtsgenoot Paul van der Pas.

Met een eindmoyenne van precies 0.400 is hij wel gepromoveerd naar de 2e klasse!!

Al met al een superprestatie en wij willen Fred dan ook van harte feliciteren met zijn tweede plaats!

Voor de complete uitslag van de gewestelijke finale kunt u hier klikken.

01-10-2018: Martin Kurvink en Frits Meulensteen

hebben afgelopen week voorwedstrijden libre 1e klasse gespeeld.
Beide hebben zich hierbij geplaatst voor de districtsfinale!

Omdat de datum van deze finale echter samenvalt met die van de gewestelijke finale driebanden klein hoofdklasse (waaraan Frits zal deelnemen) zal alleen Martin deelnemen aan de libre finale.
Deze zal van 14 t/m 16 december worden gespeeld in ons eigen clubhuis!

Voor de uitslag van de voorwedstrijden, klik hier.
Voor de uitnodiging van de districtsfinale, klik hier.

01-10-2018: Robert van Beek en Frits Meulensteen

hebben afgelopen weekend de districtsfinale driebanden klein hoofdklasse gespeeld.

Omdat Frits op de 3e plaats is geëindigd heeft hij zich geplaatst voor de gewestelijke finale!
Deze wordt gespeeld van 14 t/m 16 december bij biljartvereniging De Jol in Lelystad.

Voor de complete uitslag van de districtsfinale, klik hier.

24-09-2018: Henk Voskuilen

heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de districtsfinale driebanden klein 1e klasse.

Voor de uitslag van deze districtsfinale klik hier.

19-09-2018: Pieter Bredemeijer

heeft afgelopen weekend deelgenomen aan de districtsfinale libre klein 3e klasse.

Voor de uitslag van deze districtsfinale, klik hier.

Rijk Jonker

heeft deelgenomen aan de voorwedstrijden Bandstoten 5e klasse.

Voor de uitslagen klik hier.

Richard Roethof

heeft meegedaan aan de voorwedstrijden Libre klein 2e klasse.

Hij speelde niet slecht maar helaas voor hem heeft hij nét onder de ondergrensgrens van deze klasse gespeeld (2.46).
Als nieuwe speler in deze klasse degradeerde hij daarom direct naar de 3e klasse.

Voor alle uitslagen van de voorwedstrijden klik hier.

Pieter Bredemeijer

heeft afgelopen week de voorwedstrijden Libre klein 3e klasse gespeeld.

Net bekomen van zijn finale driebanden 2e klasse (zie kader hieronder) heeft hij zich nu ook weer geplaatst voor deze districtsfinale!!
Deze finale zal worden gespeeld op 15 en 16 september 2018 bij EBCL in Lelystad.

Voor de uitslagen klik hier.

Uitslag districtsfinale Driebanden klein 2e klasse

Afgelopen weekend (8,9 en 10 juni) hebben Pieter Bredemeijer en Celina Wolfs bij B’67 een zinderende finale driebanden klein 2e klasse gespeeld.
Als u ook zo nieuwsgierig bent hoe zij het hebben gedaan, klik dan voor de uitslag hier!

Uitslag voorwedstrijden Libre klein 4e klasse

Joyce Beekink en Wim Minderhoud hebben vorige week voorwedstrijden Libre klein 4e klasse gespeeld.

Voor de uitslagen: klik hier

Zoals u kunt zien heeft Wim Minderhout zich knap geplaatst voor de districtsfinale!
Door omstandigheden is hij helaas niet in de gelegenheid hieraan deel te nemen, maar wij feliciteren Wim toch met zijn knappe prestatie!

Voor de uitnodiging van de districtsfinale, klik hier

Fred Hilhorst

heeft onlangs bij BBC de districtsfinale driebanden klein 3e klasse gespeeld.
Hij is in deze finale 3e geworden met een moyenne van 0.399! (Nét geen promotie)

Hiermee heeft hij zich geplaatst voor de gewestelijke finale .
Deze wordt gespeeld op 13 en 14 oktober 2018 bij biljartvereniging St. B.C.L. in Lelystad.

Voor de uitslag van de districtsfinale klik hier.
Voor de uitnodiging van de gewestelijke finale klik hier.

Wij feliciteren Fred met deze knappe prestatie en wensen hem alvast veel succes bij de gewestelijke finale!

Henk Voskuilen

heeft het goed gedaan tijdens de voorwedstrijden 1e klasse driebanden klein.

Hij heeft zich geplaatst voor de districtsfinale op 22 en 23 september 2018.
Deze zal worden gespeeld bij Grand Café 2 Brothers in Putten.

Frits Meulensteen en Robert van Beek

spelen op 29 en 30 september 2018 in de hoofdklasse de districtsfinale driebanden klein.

Deze finale wordt rechtstreeks gespeeld.

Frans Wolfs

Ook op de grote tafel hebben we een afgevaardigde voor een districtsfinale.

Frans Wolfs heeft zich geplaatst voor de districtsfinale driebanden 3e klasse groot.
 Deze finale zal worden gespeeld op 19 t/m 21 oktober 2018 bij De Jol in Lelystad.